BYTEN OCH ÅNGERRÄTT

Ångerrätt och returrätt gäller i 14 dagar enligt konsumentskyddslagen. Ångerfristen räknas från den dag du mottagit produkten. Det innebär att dag 1 är den dag du blivit aviserad om att produkten finns för uthämtning på ditt postombud. Produkten ska vara oanvänd och returneras i sin originalförpackning för att återköpet ska gälla. Produkten ska vara oss tillhanda inom 14 dagar om du önskar byta din produkt eller ångra ditt köp. Bifoga ordernummer, namn och adress. Du står själv för din fraktkostnad vid retur och byten. Byten och returer hanteras inom 10 arbetsdagar.

Returadress:
Alexis of Sweden
Box 2040
194 02 Upplands Väsby


REKLAMATION

Vi garanterar att produkten är i perfekt skick när den levereras ifrån oss. Skulle produkten mot förmodan vara skadad vid mottagandet så kontakta oss omgående på [email protected].
Du kommer då att bli ombedd att skicka in bildbevis över felet där det tydligt framgår vad som är fel.

För att kunna göra en retur måste ni maila oss och returnera varan inom 14 dagar efter du mottagit beställningen. Vid en delretur, om ni inte returnerar hela ordern utan delar av den så kommer vi inte att betala tillbaka fraktavgiften.

Alexis of Sweden är inte ansvarig för fel som du orsakat, till exempel om du inte har följt skötselanvisningar eller om du vanvårdat varan, tex. fastnat i något så kedjan gått av.

Observera att vi fotograferar alla beställningar med samtliga produkter och följesedel/fraktsedel för att säkerställa vår kvalitet och din leverans.

Alla produkter ska återsändas i väsentligt oförändrat skick. Om vi får tillbaka en produkt som är använd eller förändrats på något vis kommer vi att skicka tillbaka varan. Vill ni få återbetalt fullt belopp mot vad ni har betalat för produkten måste den vara oanvänd. Efter att vi har mottagit produkten och kontrollerat den så återbetalar vi varans värde till dig. 

Notera att alla våra smycken är handgjorda och vissa olikheter kan förekomma på grund av detta. Silversmycken blir med tiden man använder dem repiga och är inget som går att reklamera.